Wat u van ons kunt verwachten

Binnen Technische Bedrijfskunde zijn verschillende medewerkers betrokken bij de uitvoering en begeleiding van praktijkopdrachten.

Het centrale aanspreekpunt vormt het praktijkbureau waar u als opdrachtgever met al uw vragen terecht kunt. Onze medewerkers kunnen u vaak van dienst zijn, in voorkomende gevallen brengen zij u in contact met de juiste personen binnen Technische Bedrijfskunde.

Voor het begin van de stage/werkperiode

Omdat de opleiding Technische Bedrijfskunde sterk praktijkgericht is, stimuleert zij studenten om op zelfstandige wijze de zoektocht naar (stage)opdrachten te organiseren. Op ons intranet staan bedrijven met contactpersonen vermeld waar we langdurige relaties mee hebben en die periodiek stagiaires en afstudeerders van onze opleiding afnemen. Ook heeft het praktijkbureau een loketfunctie waar studenten advies kunnen inwinnen over de verwerving van opdrachten.

Aan het begin van de stage/werkperiode

Het Praktijkbureau organiseert, beheert en evalueert het verloop van de stage/werkperiode binnen uw organisatie.

Na afloop van de stage/werkperiode

De opleiding Technische Bedrijfskunde vindt het belangrijk om uw waardering voor het verloop van de stage/werkperiode te vernemen. Hierdoor is onze opleiding in staat om de geleverde kwaliteit continu te monitoren en verbeteren.