Praktijkbureau BM Amersfoort

Welkom bij het praktijkbureau van de opleiding Business Management in Amersfoort. Het praktijkbureau is onderdeel van de Faculteit Economie & Management van Hogeschool Utrecht en onderhoudt contacten met het bedrijfsleven. De opleiding Business Management richt zich hoofdzakelijk op het Midden- en kleinbedrijf.

Het praktijkelement in het MKB neemt tijdens de studie Business Management namelijk een belangrijke plaats in. Onze studenten gaan tijdens hun studie bij meerdere Midden- en Kleinbedrijven aan de slag in de vorm van een traineeship. Een traineeship is een periode waarin studenten werkzaam zijn bij een MKB organisatie. Daarnaast volgen de studenten lessen op school. Hierdoor worden zij in de gelegenheid gesteld om hun competenties direct toe te passen in de beroepspraktijk en hun ervaringen uit de praktijk mee te nemen naar de les.

U vindt op deze site informatie over de traineeships (vorm van stage) voor de opleiding Business Management in Amersfoort. U kunt lezen wat de student leert en bij wat voor soort werkzaamheden u hen kunt inschakelen. Ook kunt u zich aanmelden als u een traineeplaats wilt aanbieden zodat studenten hierop kunnen solliciteren.

  

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten