Praktijkbureau BM

Welkom bij het praktijkbureau van de opleiding Business Management in Utrecht en Amersfoort. Het praktijkbureau is onderdeel van het Institute for Business Administration en onderhoudt contacten met het bedrijfsleven. De opleiding Business Management richt zich hoofdzakelijk op het MKB.

Het praktijkelement in het MKB neemt tijdens de studie Business Management een belangrijke plaats in. Onze studenten gaan tijdens hun studie bij meerdere kleine en middelgrote bedrijven aan de slag in de vorm van een traineeship. Een traineeship is een periode waarin studenten werkzaam zijn bij een MKB-organisatie. Daarnaast volgen de studenten lessen op school. Hierdoor worden zij in de gelegenheid gesteld om hun competenties direct toe te passen in de beroepspraktijk en hun ervaringen uit de praktijk mee te nemen naar de les.

U vindt op deze site informatie over de traineeships (vorm van stage) en het afstudeertraject voor de opleiding Business Management. U kunt lezen wat studenten leren en bij wat voor soort werkzaamheden u hen kunt inschakelen. Ook kunt u zich aanmelden als u een trainee- of afstudeerplaats wilt aanbieden, zodat studenten hierop kunnen solliciteren.